Referencia: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descubre el modelo MIAGE, un zapato de recuperación para hombre y mujer. Este molde ha sido especialmente diseñado para ofrecerte lo mejor en comodidad. ella es extremadamente ligera Fácil de poner y quitar, se puede utilizar como calzado de recuperación.

Precio 36,40 € Precio base 45,50 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 2431

Marca: Accapi

RODILLERA ACCAPI KNEE GUARD

La rodillera ergonómica de Accapi tiene una estructura de compresión diferenciada para proporcionar protección y sujeción en caso de lesiones, esguinces y traumatismos, en particular cuando se participa en deportes como el esquí, el fútbol, el tenis, el rugby y el baloncesto, donde el impacto físico y los movimientos requeridos resultan en un estrés...

Precio 82,00 €
En stock

Referencia: 1149

Marca: Asolo

Botas de montaña Asolo TPS 535 LTH GV MM

Parte superior de cuero de grano completo resistente al agua de 2,4 mm de una pieza. Forro Cambrelle®. Suela Asolo / Vibram® altamente técnica. La suela incorpora tres amortiguadores que se corresponden con las áreas del pie que reciben el mayor impacto durante la actividad. Estos amortiguadores se pueden identificar por su color diferente con respecto a...

Precio 116,60 € Precio base 212,00 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 782

Marca: Ferrino

X-track Case

X-Track Case es el práctico objeto adicional diseñado para la línea de mochilas X-Track, pero compatible con todas las mochilas Ferrino.

Precio 12,90 €
En stock
Los productos más vendidos

Cabesto

828
Frendo
Europe & UK
FRENDO COLORS
9,90 €
Impuestos incluidos
Detalles del producto
828

Referencias específicas

ean13
1000000117059
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2036

Marca: Xero

Xero Shoes Aqua Cloud Men's

Agafeu l'Aqua Cloud a la vostra propera aventura humida o seca, i estareu com a un núvol. Aquesta actualització de la nostra icònica sandàlia Cloud és perfecta per als esports aquàtics amb la seva nova sola de goma més duradora i adherent, també hem ampliat la plantilla BareFoam™ pel taló per a una comoditat addicional.

Preu 55,90 €
Més
En estoc

Referència: 1962

Marca: Xero

Xero Shoes Genesis Women's

Simplicitat en moviment. Una sandàlia preparada per portar inspirada en els peus descalços per viatjar, caminar, senderisme, ioga, entrenament, rem, fins i tot córrer ultramaratons.

Preu 49,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1961

Marca: Xero

Xero Shoes Genesis Men's

Simplicitat en moviment. Una sandàlia preparada per portar-se inspirada en els peus descalços per viatjar, caminar, senderisme, ioga, entrenament, rem, fins i tot córrer ultra maratons.

Preu 49,95 €
Més
En estoc

Referència: 914

Marca: RRAT'S

RRAT'S Y-GRAVEL

La RRAT's Y-Gravel és una sandàlia feta amb materials sostenibles i de la millor qualitat, dissenyada perquè s'adapti perfectament als teus peus, oferint-te comoditat, estabilitat, lleugeresa i protecció a parts iguals. Les cintes es produeixen amb materials molt similars al cotó, però són molt més sostenibles i, a més, són d'assecat ràpid. Et...

Preu 47,97 € Preu regular 79,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descobreix el model MIAGE, una sabata de recuperació per a home i dona. Aquest motlle ha estat especialment dissenyat per oferir-te el millor en comoditat. Ella és extremadament lleugera Fàcil de posar i treure, es pot utilitzar com a calçat de recuperació.

Preu 36,40 € Preu regular 45,50 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2609

Marca: RRAT'S

RRAT'S Y-MOUNTAIN

Una sandàlia fora del comú dins del món de les sandàlies esportives, pels seus diferents usos, en entorns molt diferents: des de senders tècnics de muntanya a caminades o passejades per pistes, així com per practicar qualsevol esport aquàtic, et garantim que les sandàlies RRAT's seran les teves millors companyes en totes les teves aventures, que no et...

Preu 53,97 € Preu regular 89,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2039

Marca: Xero

Xero Shoes Z-Trek II Men's

La Z-Trek és la sandàlia esportiva definitiva. Des del sender fins a la ciutat, a l'aigua ia la terra, allibereu els peus amb Z-Trek, la sandàlia esportiva lleugera i versàtil amb una sensació d'estar descalç.

Preu 64,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Síganos en Facebook