Référence: 1982

Marque: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Découvrez le modèle MIAGE, une chaussure de récupération pour homme et femme. Cette mule a été conçue spécialement pour vous offrir le top du confort. Elle est d'une légèreté extrême Facile à chausser et déchausser, elle peut être utilisée en tant que chaussures de récupération. 

Prix 36,40 € Prix de base 45,50 €
Il n'y a pas assez de produits en stock.

Référence: 2431

Marque: Accapi

GENOUILLÈRE ACCAPI KNEE GUARD

La genouillère ergonomique d'Accapi a une compression différenciée structure de protection et de soutien en cas de blessures, entorses et traumatismes, en particulier lors de la pratique de sports tels que ski, football, tennis, rugby et basket-ball, où l'impact physique et les mouvements requis entraînent un stress fréquent et intense sur le...

Prix 82,00 €
En stock

Référence: 1149

Marque: Asolo

Chaussure de montagne Asolo TPS 535 LTH GV MM

Tige en une seule et unique pièce de cuir pleine fleur 2,4 mm hydrofuge. Doublure en Cambrelle®. La semelle Asolo/Vibram® hautement technologique, se distingue par ses trois amortisseurs correspondants aux points de plus grand impact avec le terrain. Réalisée avec deux densités de polyuréthane co-injectées, l'une à haute densité et l'autre à basse...

Prix 116,60 € Prix de base 212,00 €
Il n'y a pas assez de produits en stock.

Référence: 782

Marque: Ferrino

X-track Case

X-Track Case c'est le produit porte-objects additionnel conçu pour la ligne de sac à dos X-Track, mais compatible avec tous les sac à dos Ferrino. 

Prix 12,90 €
En stock
Toutes les meilleures ventes

Vibram FiveFinguers V-Trail 2.0 Women's

2975
Vibram

La V-Trail 2.0 est dotée des dernières et meilleures technologies pour conquérir les sentiers avec facilité, grâce à un laminage autour des orteils pour éviter les coutures fendues et à une tige en matériau amélioré qui repousse mieux l'eau que dans la version précédente. La V-Trail 2.0 comprend un tissu en mesh 3D Cocoon dans la semelle pour protéger le pied des objets pointus lors des entraînements en extérieur tels que les roches, les racines et les glands. Étant tridimensionnelle, la maille répartit l'impact sur toute la semelle de la chaussure. Et il continue de promouvoir une excellente kinesthésie et le développement des compétences. Le composé de semelle Megagrip offre une adhérence supérieure sur terrain sec et humide.

Vibram Size
Vibram Colors
135,00 €
TTC
Description

POIDS

H 43 = 182 g / 6,4 oz.

SPÉCIFICATIONS DE LA SEMELLE

Semelle EVA 2 mm (0,08 po) + semelle intérieure en polyester.

Semelle en caoutchouc Megagrip de 3,7 mm (0,15 po).

CARACTÉRISTIQUES

Laçage rapide.

Technologie Cocon 3D.

UTILISATION

Idéal pour courir dans la nature, sur des pistes de trail ou dans des parcours d'obstacles. L'outil définitif pour se déplacer sur des surfaces imprévisibles.

INSTRUCTIONS D'ENTRETIEN

Laver à l’eau froide/sécher à l’air.

Détails du produit
2975

Références spécifiques

ean13
1000000111446
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2980

Marca: Xero

Xero Mesa Trail W

Milers de clients de Xero Shoes adoren la combinació de comoditat lleugera i seguretat al camí del Mesa Trail. La Taula Trail II millora això amb components soldats més resistents, duradors i protectors a la part superior, una malla transpirable i un folre que absorbeix la humitat i que està llest per on sigui que ho portis.

Preu 134,00 €
Més
En estoc

Referència: 2981

Marca: Xero

Xero Mesa Trail II M

Desenes de milers de clients de Xero Shoes van estimar la combinació del Mesa Trail de comoditat lleugera i seguretat per agafar el camí. El Mesa Trail II millora això amb components soldats més resistents, duradors i protectors a la part superior, una malla transpirable i un folre que absorbeix la humitat que està preparat per a qualsevol lloc que el...

Preu 134,00 €
Més
En estoc

Referència: 2973

Marca: Vibram

Vibram FiveFinguers V-Trail 2.0 Men's

La V-Trail 2.0 presenta les millors i més noves tecnologies per conquerir les pistes de trail amb facilitat, gràcies a la laminació al voltant dels dits per evitar que s'obrin les costures i una part superior de material millorat que repel·leix l'aigua millor que a la versió anterior. La V-Trail 2.0 inclou un teixit de malla 3D Cocoon a la sola per...

Preu 135,00 €
Més
En estoc

Referència: 2982

Marca: Xero

Xero DAYLITE HIKER FUSION W

El company perfecte per a aquestes excursions en què una bota tècnica és més del que necessites. Amb la nova part superior soldada, lleugera i resistent a l'abrasió, i la seva sola amb tacs més adherents, la Daylite Hiker Fusion és perfecta per a aquestes excursions en què una bota tècnica és més del que necessites.

Preu 124,00 €
Més
En estoc

Referència: 2986

Marca: Xero

Xero Cloud Men's

Lleva l'Aqua Cloud a la teva propera aventura en segon pla, i et sentiràs en les nubes. Esta actualització de la nostra icónica sandalia Cloud és perfecta per als esports acuàtics amb la seva nova solta de goma més duradera i amb major agarre. També hem ampliat la plantilla BareFoam™ a través del taló per a la major comoditat.

Preu 55,90 €
Més
En estoc

Referència: 1962

Marca: Xero

Xero Shoes Genesis Women's

Simplicitat en moviment. Una sandàlia preparada per portar inspirada en els peus descalços per viatjar, caminar, senderisme, ioga, entrenament, rem, fins i tot córrer ultramaratons.

Preu 49,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1961

Marca: Xero

Xero Shoes Genesis Men's

Simplicitat en moviment. Una sandàlia preparada per portar-se inspirada en els peus descalços per viatjar, caminar, senderisme, ioga, entrenament, rem, fins i tot córrer ultra maratons.

Preu 49,95 €
Més
En estoc

Referència: 2974

Marca: Vibram

Vibram Five finguers V-Run Women's

Un model molt còmode gràcies a la part superior suau i perforada que proporciona major transpirabilitat. Una sabatilla ideal per correr per a persones que estan fent la transició del calçat tradicional a un concepte més minimalista. Gràcies a la seva suela fina, podràs sentir la teva carrera al màxim i gaudir de correr com si foras descalça.

Preu 135,00 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 914

Marca: RRAT'S

RRAT'S Y-GRAVEL

La RRAT's Y-Gravel és una sandàlia feta amb materials sostenibles i de la millor qualitat, dissenyada perquè s'adapti perfectament als teus peus, oferint-te comoditat, estabilitat, lleugeresa i protecció a parts iguals. Les cintes es produeixen amb materials molt similars al cotó, però són molt més sostenibles i, a més, són d'assecat ràpid. Et...

Preu 47,97 € Preu regular 79,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2983

Marca: Xero

Xero DENVER LEATHER

Quan sigui un dia fred i humit, tindreu ganes de lliscar-vos a la versió de cuir de la nostra bota d'home més venuda, la Denver. Amb el seu disseny apte per als peus descalços, la part superior de cuir Nubuck repel·lent a l'aigua, el folre acollidor, la plantilla que reflecteix la calor i les bandes de rodament adherents, potser voldreu que mai no arribi...

Preu 124,00 €
Més
En estoc

Referència: 2039

Marca: Xero

Xero Shoes Z-Trek II Men's

La Z-Trek és la sandàlia esportiva definitiva. Des del sender fins a la ciutat, a l'aigua ia la terra, allibereu els peus amb Z-Trek, la sandàlia esportiva lleugera i versàtil amb una sensació d'estar descalç.

Preu 64,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 697

Marca: Vibram

Vibram Athetic no show 2 P

Els mitjons de dits Vibram recomanats per a FiveFingers i sabatilles minimalistes en general per evitar butllofes i rascades. Ultralleugers, suaus i duradors. Amb una composició de 70% Coolmax, són ideals per mantenir els peus secs i lliures de fricció i butllofes. Són el complement perfecte tant per a les sabatilles minimalistes com per a les FiveFingers.

Preu 23,00 €
Més
En estoc

Referència: 2036

Marca: Xero

Xero Shoes Aqua Cloud Men's

Agafeu l'Aqua Cloud a la vostra propera aventura humida o seca, i estareu com a un núvol. Aquesta actualització de la nostra icònica sandàlia Cloud és perfecta per als esports aquàtics amb la seva nova sola de goma més duradora i adherent, també hem ampliat la plantilla BareFoam™ pel taló per a una comoditat addicional.

Preu 55,90 €
Més
En estoc

Referència: 2972

Marca: Vibram

Vibram fivefingers V -Run Men's

Amb una part superior suau i perforada per maximitzar la transpirabilitat, aquest model és molt còmode. Aquesta és una sabata de running ideal per a aquells que fan la transició del calçat tradicional a un enfocament més minimalista. La construcció de la sola fina et permet sentir la teva carrera, connectant-te a la veritable experiència de córrer descalç.

Preu 135,00 €
Més
En estoc

Suivez-nous sur Facebook