Referencia: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descubre el modelo MIAGE, un zapato de recuperación para hombre y mujer. Este molde ha sido especialmente diseñado para ofrecerte lo mejor en comodidad. ella es extremadamente ligera Fácil de poner y quitar, se puede utilizar como calzado de recuperación.

Precio 45,50 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 2431

Marca: Accapi

RODILLERA ACCAPI KNEE GUARD

La rodillera ergonómica de Accapi tiene una estructura de compresión diferenciada para proporcionar protección y sujeción en caso de lesiones, esguinces y traumatismos, en particular cuando se participa en deportes como el esquí, el fútbol, el tenis, el rugby y el baloncesto, donde el impacto físico y los movimientos requeridos resultan en un estrés...

Precio 82,00 €
En stock

Referencia: 1149

Marca: Asolo

Botas de montaña Asolo TPS 535 LTH GV MM

Parte superior de cuero de grano completo resistente al agua de 2,4 mm de una pieza. Forro Cambrelle®. Suela Asolo / Vibram® altamente técnica. La suela incorpora tres amortiguadores que se corresponden con las áreas del pie que reciben el mayor impacto durante la actividad. Estos amortiguadores se pueden identificar por su color diferente con respecto a...

Precio 116,60 € Precio base 212,00 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 782

Marca: Ferrino

X-track Case

X-Track Case es el práctico objeto adicional diseñado para la línea de mochilas X-Track, pero compatible con todas las mochilas Ferrino.

Precio 12,90 €
En stock
Los productos más vendidos

Sidas Custom Race CarbonTouring

2244
Sidas
Sidas Size
Detalles del producto
2244

Referencias específicas

ean13
1000000082999
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2650

Marca: Sidas

Sidas Winter Custom Race Merino

Les plantilles Ski Race Merino estan dissenyades per als esports d'hivern que garanteixen l'estabilitat, la precisió i la prevenció de cansament. Recobriment superior aïllant hybrid ideal. Fibres sintetiques que garanteixen la resistència i durabilitat i llana de Merino per minimitzar les olors de forma natural i garantir una regulació òptima de la...

Preu 89,95 €
En estoc

Referència: 2460

Marca: Sidas

SIDAS MAX PROTECT ACTIV

Confort, amortiment i propulsió màxima per a esports d'alta intensitat i d'impacte com el bàsquet, l'handbol i el voleibol. Absorbeix el 90% de l'energia de xoc amb la tecnologia Podiane®I+ i redueix el risc de torçar-te el turmell gràcies a la carcassa sota els peus.

Preu 19,95 €
En estoc

Referència: 2033

Marca: Sidas

Sidas Sport 3Feet Outdoor Hight

Plantilles anatòmiques 3Feet® anatòmiques altes adaptades al tipus de peu. Ideal per a activitats a l'aire lliure. Proporciona suport i comoditat als teus peus. Beneficis del producte Plantilles anatòmiques adaptades al teu tipus de peu, dissenyades per a activitats a l'aire lliure que requereixen comoditat vertical i màxima transpirabilitat. Disseny per...

Preu 42,00 €
En estoc

Referència: 2461

Marca: Sidas

Sidas 3Feet Run Sense Hight

Recupera el control del que sents amb les plantilles 3Feet® Sense, adaptades per adaptar-se a l'arc alt del peu. Dissenyats per córrer, ajuden els corredors a trobar el seu pas natural apropant-los al terreny.

Preu 42,00 €
En estoc

Referència: CSECUMULTI

Marca: Sidas

Sidas Plantilles Custom Multi

Plantilla 100% personalitzada per a la pràctica de tot tipus d'esport. Les nostres plantilles prefabricades / genèriques NO rectifiquen ni treuen el dolor només fan més confortable la teva activitat esportiva Aquesta és una solució de confort. No és una ortesis medica. La tecnologia personalitzada requereix la intervenció d'un professional.

En estoc

Referència: 2652

Marca: Sidas

Sidas Winter Custom Comfort

La plantilla Custom Comfort és un model per a la pràctica de l'esquí que procura un confort inigualable a l'avantpeu, alhora que conserva la precisió per controlar els cants dels esquis. El seu revestiment amb microfibra AMF ofereix un tacte òptim durant tot el dia. ADVERTIMENT: La tecnologia personalitzada requereix la intervenció d'un professional.

Preu 109,00 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1916

Marca: Sidas

Sidas Cushioning Gel

Construcció en gel dinàmic per a l'òptim amortiment del taló. Les plantilles Cushioning Gel són plantilles que permeten esmorteir els impactes, gràcies al "Dynamic Cushioning Gel Concept" desenvolupat per Sidas: una trama de microbombolles de gel col·locada a la zona d'impacte es deforma progressivament davant l'impacte, proporcionant així un amortiment...

Preu 15,80 €
En estoc

Referència: CSECUMULTI1

Marca: Sidas

Sidas Custom Multi SLIM

Una plantilla personalitzada adaptable per a tots els esports i totes les activitats durant tot l'any, amb una forma i un volum molt versàtils, això ha d'estar al teu calçat diari. La tecnologia a mida requereix la intervenció d’un professional. Es tracta d’una solució de confort, no d’una ortesi mèdica.

Preu 59,90 €
En estoc

Referència: 1917

Marca: Sidas

Sidas TRAIL+ Salomon

COL·LABORACIÓ EQUIP SIDAS X SALOMON TRAIL RUNNING La plantilla Trail + SIDAS x Team Salomon està dissenyada de manera innovadora per satisfer les exigències d'ultra distància. Desenvolupada conjuntament pels atletes de trail running de l'equip Salomon i els especialistes en comoditat dels peus SIDAS, aquesta col·laboració ha estat dissenyada...

Preu 59,95 €
En estoc

Referència: 1046

Marca: Sidas

Sidas Plantilles Custom Bike Pro

Plantilla Slim Custom Bike Pro Slim, dissenyada específicament per fer ciclisme pels nostres experts amb l’entrada de Astana Pro Team La tecnologia personalitzada requereix la intervenció d'un professional.

Preu 75,00 €
En estoc

Referència: 470

Marca: Sidas

Sidas Custom Outdoor

Plantilles 100% termoformables dissenyades per a activitats a l'aire lliure. La tecnologia personalitzada requereix la intervenció d'un professional. Proporciona l'últim en comoditat sense fi durant les teves activitats esportives, prevenint butllofes, inflamació i fatiga.

En estoc

Síganos en Facebook