Referencia: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descubre el modelo MIAGE, un zapato de recuperación para hombre y mujer. Este molde ha sido especialmente diseñado para ofrecerte lo mejor en comodidad. ella es extremadamente ligera Fácil de poner y quitar, se puede utilizar como calzado de recuperación.

Precio 45,50 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 2431

Marca: Accapi

RODILLERA ACCAPI KNEE GUARD

La rodillera ergonómica de Accapi tiene una estructura de compresión diferenciada para proporcionar protección y sujeción en caso de lesiones, esguinces y traumatismos, en particular cuando se participa en deportes como el esquí, el fútbol, el tenis, el rugby y el baloncesto, donde el impacto físico y los movimientos requeridos resultan en un estrés...

Precio 82,00 €
En stock

Referencia: 1149

Marca: Asolo

Botas de montaña Asolo TPS 535 LTH GV MM

Parte superior de cuero de grano completo resistente al agua de 2,4 mm de una pieza. Forro Cambrelle®. Suela Asolo / Vibram® altamente técnica. La suela incorpora tres amortiguadores que se corresponden con las áreas del pie que reciben el mayor impacto durante la actividad. Estos amortiguadores se pueden identificar por su color diferente con respecto a...

Precio 116,60 € Precio base 212,00 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 782

Marca: Ferrino

X-track Case

X-Track Case es el práctico objeto adicional diseñado para la línea de mochilas X-Track, pero compatible con todas las mochilas Ferrino.

Precio 12,90 €
En stock
Los productos más vendidos

Lurbel Samba Lyn Lite Shorts W

2502
Lurbel
Lurbel Size
Lurbel Colors
34,45 €
Impuestos incluidos
Detalles del producto
2502
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2604

Marca: Scott

Scott MS Explorair Light Dryo 2.5L

Aquesta jaqueta lleugera és excepcionalment transpirable i impermeable i esdevindrà una peça imprescindible per a les teves aventures a l'aire lliure. Dissenyada amb una cremallera YKK vislon aquaguard, és una jaqueta versàtil que us ofereix protecció en tot tipus de situacions.

Preu 149,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3035

Marca: Rock Experience

Pantalo dona Observer 2.0 T ZIP

Observer T Zip Pant 2.0 És un pantaló 2en1 lleuger i transpirable per a Trekking i Excursions de Muntanya. Està equipat amb cremalleres a T "ocultes" que li permeten transformar ràpidament en pantalons curts sense haver de treure's les sabates per caminar. Observer T Zip Pant 2.0 s'adapta a cada moviment, assegurant la màxima comoditat i flexibilitat fins...

Preu 70,00 €
En estoc

Referència: 1674

Marca: Thermic

Therm.ic Powjacket Heat Woman

La jaqueta tèrmica número u, més tècnica i eficient! Jaqueta tèrmica per a esports d'hivern. Gràcies als 6 elements calefactors, la membrana Therm-ic Windblocker i l'encoixinat Primaloft, estaràs perfectament abrigat i aïllat per no tornar a passar fred.

Preu 179,97 € Preu regular 299,95 €
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 3071

Marca: Adidas

RUN IT W

El propi repte. La desconnexió de la rutina. L'energia que ho envolta tot. Sigui quina sigui la raó per la qual corres, aquesta samarreta de running adidas t'aporta la comoditat que cerques. El seu teixit lleuger i transpirable t'ofereix una subjecció òptima des de la primera gambada. La tecnologia transpirable AEROREADY manté la pell seca.

Preu 29,00 €
En estoc

Referència: 3036

Marca: Rock Experience

Pantalo dona Rurp

Rurp és uns pantalons llargs ideals per a trekking, excursions però també per a rutes de diversos llargs a l'estiu. De fet, Rurp és lleuger i ha estat desenvolupat amb teixit elàstic en quatre direccions per deixar la màxima llibertat de moviment i garantir la comoditat durant lús. L'ajust amb cordó i stopper a l'interior de la cintura permet un...

Preu 66,99 €
En estoc

Referència: 672

Marca: Silvini

Silvini Soracte Woman

Pantalons de dona elàstics ajustats. Membrana a la part davantera, material transpirable a la part posterior, dissenyat per esquiar. Pegats reforçats a l'interior dels turmells que eviten talls de les vores de l'esquí.

Preu 94,00 €
En estoc

Referència: 1414

Marca: Silvini

Silvini Soracte Pro Man

Pantalons skialp d'home, perfectament transpirables gràcies a la combinació de materials i alhora no bufats. La part posterior està feta de material aïllant impermeable.

Preu 115,00 €
En estoc

Referència: 1633

Marca: Lurbel

Braga eslip Lurbel Cristallo Briefs

Braga eslip Lurbel Cristallo Briefs. Peça femenina amb estructura ergonòmica, que s'adapta perfectament a la superfície del teu cos i està elaborada amb una estructura bidireccional ✔️ UPF50 +: Factor de Protecció Ultraviolada 'PROTEGEIX-TE DEL SOL! ✔️ RECYCLED FIBRE: S'incorpora polièster d'origen reciclat.

Preu 17,80 €
En estoc

Referència: 3037

Marca: Rock Experience

Samarreta home RE.Rainer 2.1

Re.Rainer 2.0 és una samarreta tècnica i ecològica dissenyada per a trekking i activitats polivalents, confeccionada amb un 99% del seu material. Tractada amb el procés d'acabat tèxtil Odor Free, la bateria és responsable de l'olor del gat, la samarreta es caracteritza per un nou look amb detall flatlock, si és la versió de la que tinc a la mà, i està...

Preu 36,00 €
En estoc

Referència: 2523

Marca: Scott

Scott WS Explorair Light Dryo 2.5L

Aquesta jaqueta lleugera és excepcionalment transpirable i impermeable i esdevindrà una peça imprescindible per a les teves aventures a l'aire lliure. Dissenyada amb una cremallera YKK vislon aquaguard, és una jaqueta versàtil que us ofereix protecció en tot tipus de situacions.

Preu 149,95 €
En estoc

Síganos en Facebook