Referencia: 1982

Marca: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Descubre el modelo MIAGE, un zapato de recuperación para hombre y mujer. Este molde ha sido especialmente diseñado para ofrecerte lo mejor en comodidad. ella es extremadamente ligera Fácil de poner y quitar, se puede utilizar como calzado de recuperación.

Precio 45,50 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 2431

Marca: Accapi

RODILLERA ACCAPI KNEE GUARD

La rodillera ergonómica de Accapi tiene una estructura de compresión diferenciada para proporcionar protección y sujeción en caso de lesiones, esguinces y traumatismos, en particular cuando se participa en deportes como el esquí, el fútbol, el tenis, el rugby y el baloncesto, donde el impacto físico y los movimientos requeridos resultan en un estrés...

Precio 82,00 €
En stock

Referencia: 1149

Marca: Asolo

Botas de montaña Asolo TPS 535 LTH GV MM

Parte superior de cuero de grano completo resistente al agua de 2,4 mm de una pieza. Forro Cambrelle®. Suela Asolo / Vibram® altamente técnica. La suela incorpora tres amortiguadores que se corresponden con las áreas del pie que reciben el mayor impacto durante la actividad. Estos amortiguadores se pueden identificar por su color diferente con respecto a...

Precio 116,60 € Precio base 212,00 €
No hay suficientes productos en stock

Referencia: 782

Marca: Ferrino

X-track Case

X-Track Case es el práctico objeto adicional diseñado para la línea de mochilas X-Track, pero compatible con todas las mochilas Ferrino.

Precio 12,90 €
En stock
Los productos más vendidos

Asolo Tahoe GTX MM

2119
Asolo

Zapatos de corte bajo para caminatas rápidas y senderos, excelentes en terrenos accidentados.

Asolo Colors
Asolo Size
169,95 €
135,96 € 20% de descuento
Impuestos incluidos
Descripción

La parte superior de poliéster reforzado con material de TPU ofrece protección y comodidad, mientras que el forro Gore-Tex Extended Comfort Footwear garantiza impermeabilidad y transpirabilidad. El paquete de suela está hecho de una entresuela de Eva monodensidad que asegura estabilidad, soporte, comodidad y amortiguación. La tecnología AS-Tech fue diseñada e incorporada para dar estructura y estabilidad a la torsión. La suela Asolo Cross presenta un diseño autolimpiante y asegura la mejor tracción y agarre, gracias al compuesto Sigma Grip, desarrollado por Asolo. Una tapa de TPU brinda una protección adicional, la lengüeta termoformada garantiza el mejor ajuste y el sistema de cordones de cincha asegura un cordón preciso y rápido.

DETALLES

CORTE Poliéster reforzado con material TPU
FORRO Calzado Gore-Tex Extended Comfort
PLANTILLA ANATÓMICA Asolo/Ortholite
SUELA Asolo Cross con compuesto Sigma (goma-Eva)
AJUSTE Hombre
PESO 365 (g) (1/2 par talla 8 UK)
TALLA 6-13,5 UK
HECHO en Asia

TECNOLOGÍAS

fv_2823.pngfv_2843.pngfv_3224.png

Detalles del producto
2119

Referencias específicas

ean13
1000000077834
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2743

Marca: Vasque

VASQUE TALUS AT UltraDry W's

La bota Talus AT truca i vol sortir d´excursió. Aquesta bota és impermeable, amb una bona adherència i té l'aspecte d'una bota de muntanya: discreta, accessible i tan duradora com el dia. Construït sobre una sola Vibram®, sota una entresola d'EVA modelada amb un plançó intern de TPU, brinda comoditat i suport sota els peus. La part superior, dominada pel...

Preu 142,40 € Preu regular 177,99 €
Més
En estoc

Referència: 1609

Marca: Adidas

Adidas Terrex Agravic Boa R.RDY

Alimenta la teva passió per l'esport i desperta la seva curiositat. Ensenya-li a gaudir de la natura amb la sabatilla adidas Terrex Boa RAIN.RDY. El seu disseny impermeable el protegeix dels tolls i la pluja fina, mentre que la sola li proporciona una excel·lent tracció en sòl sec o mullat.

Preu 48,72 € Preu regular 74,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2470

Marca: Tecnica

Tecncica Magma 2.0 S WS

La Magma 2.0 S és una sabata de muntanya dissenyada per fer senderisme, córrer i trepitjar en terrenys tècnics de muntanya. Ofereix un alt rendiment, comoditat i versatilitat. La seva part superior de malla transpirable lleugera és ideal per als dies d'estiu i ofereix un gran ajust fora de la caixa i un temps d'entrada mínim.

Preu 123,96 € Preu regular 154,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 221

Marca: Sidas

Sidas Bossa sabates trekking

La bossa de sabates d’exterior Sidas és una petita bossa de sabates ultra-lleugera que pot contenir un parell de sabates de senderisme. El seu teixit resisteix l’aigua i la brutícia per protegir de manera òptima el contingut de la bossa.

Preu 15,50 €
Més
En estoc

Referència: 521

Marca: Ferrino

Gaiters Cervino

Cervino és el món de la ciència de la muntanya i de la ciència del món, sense raquetes de neu. Hecha de tejido Supertex regulable i cierre fàcil. Les principals característiques d'aquesta estació van ser: Disseny prim Tejido Supertex: resistent als desgaigs i impermeable a l'abrasió Correa a la part inferior del pastís sustentable una de Teixit laminat...

Preu 33,90 €
Més
En estoc

Referència: 2962

Marca: Vasque

Bota VASQUE BREEZE M LT GTX

La Breeze All-Terrain GORE-TEX és una bota de senderisme de pell impermeable dissenyada per a la versatilitat i la durabilitat. Afronta esforços desafiants amb una protecció i tracció superiors dels peus. Com a darrera interacció de la llegendària família Vasque Breeze, el Breeze AT GTX s'actualitza amb una durabilitat i un suport més elevats, alhora que...

Preu 151,20 € Preu regular 189,00 €
Més
En estoc

Referència: 3064

Marca: Adidas

Sabatilles Terrex Voyager 21 W

Lleugera, plegable i versàtil. Aquesta sabatilla combina la sola estriada del calçat de trail running amb un disseny lleuger i flexible que et permet guardar fàcilment a la maleta. El resultat és una silueta versàtil i transpirable amb un tacte suau. Porta-la amb mitjons o sense. Posa-te-la, lliga't els cordons elàstics i comença a explorar.

Preu 78,40 € Preu regular 98,00 €
Més
En estoc

Referència: 2802

Marca: Vasque

SABATILLA VASQUE HERE M LOW MAN

La sabata de senderisme lleugera que us encaixa en el moment present, la HERE està dissenyada per respirar amb una malla superior de polièster reciclat i una sola exterior que us porta de la carretera a la pista. S'embolica al voltant del peu amb una llengua i un coll de taló ajustats, proporcionant una comoditat i un suport superiors per a on vulgueu anar.

Preu 95,20 € Preu regular 119,00 €
Més
En estoc

Síganos en Facebook