Référence: 1982

Marque: Kimberfeel

Kimberfeel Miage

Découvrez le modèle MIAGE, une chaussure de récupération pour homme et femme. Cette mule a été conçue spécialement pour vous offrir le top du confort. Elle est d'une légèreté extrême Facile à chausser et déchausser, elle peut être utilisée en tant que chaussures de récupération. 

Prix 45,50 €
Il n'y a pas assez de produits en stock.

Référence: 2431

Marque: Accapi

GENOUILLÈRE ACCAPI KNEE GUARD

La genouillère ergonomique d'Accapi a une compression différenciée structure de protection et de soutien en cas de blessures, entorses et traumatismes, en particulier lors de la pratique de sports tels que ski, football, tennis, rugby et basket-ball, où l'impact physique et les mouvements requis entraînent un stress fréquent et intense sur le...

Prix 82,00 €
En stock

Référence: 1149

Marque: Asolo

Chaussure de montagne Asolo TPS 535 LTH GV MM

Tige en une seule et unique pièce de cuir pleine fleur 2,4 mm hydrofuge. Doublure en Cambrelle®. La semelle Asolo/Vibram® hautement technologique, se distingue par ses trois amortisseurs correspondants aux points de plus grand impact avec le terrain. Réalisée avec deux densités de polyuréthane co-injectées, l'une à haute densité et l'autre à basse...

Prix 116,60 € Prix de base 212,00 €
Il n'y a pas assez de produits en stock.

Référence: 782

Marque: Ferrino

X-track Case

X-Track Case c'est le produit porte-objects additionnel conçu pour la ligne de sac à dos X-Track, mais compatible avec tous les sac à dos Ferrino. 

Prix 12,90 €
En stock
Toutes les meilleures ventes

Chaussettes Sidas Trail Protect

1579
Sidas

Chaussettes de trail running. Idéal pour protéger vos pieds avec leurs 3 sections renforcées, ainsi que pour maintenir vos pieds en place avec leur zone de préhension et leurs appuis au talon et à la cheville. Utilisez une semelle Protect pour une synergie optimale.

Couleur
Europe & UK
18,95 €
TTC
Description

Avantages du produit

Les chaussettes de trail running conçues pour être utilisées avec les semelles Protect. Protégez vos orteils sur les sentiers avec les sections protectrices de la cheville, du talon et des orteils de ces chaussettes. La bande antidérapante sous le pied améliore le contact avec votre semelle intérieure et maintient votre pied en place. Profitez d'une bonne ventilation grâce aux différentes zones aérées de la chaussette. Les fibres de la chaussette utilisent la technologie POLYGIENE pour la gestion des odeurs.

CARACTÉRISTIQUES TECHNIQUES

Bande réfléchissante

Protection de la cheville

Soutien de la cheville

Zone de préhension pour le contact

Contrôle des odeurs Polygiene pour la gestion des odeurs et de l'humidité

La zone de ventilation tricotée permet à l'humidité de s'échapper

Section des orteils protégée

COMPOSITION

96% Polyamide multifilament

1% de silicone

2% élasthanne

1% fil réfléchissant

Conçu en France / Fabriqué en Europe

SE SOUCIER

Retourner avant de laver

Ne pas utiliser d'adoucissant

Ne pas javelliser

Lavage à 30°C maximum

Entretien chaussettes running Sidas

LES TECHNOLOGIES

Synergyfit technologieTechnologie Synergyfit SynergyFit™

PolygieneContrôle des odeurs Polygiene

Détails du produit
1579

Références spécifiques

ean13
1000000094503
16 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: 2381

Marca: Accapi

Accapi Energy Wave Tibial Vitality

L'ús del mitjó Energy Wave DYNAMIC LEG també és adequat per a la pràctica d'esports actius i de llarga durada, oferint un suport vàlid a les cames cansades i pesades.

Preu 39,00 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1954

Marca: X-Bionic -X-Socks

X-Socks Run Discovery

Supera tots els obstacles i gaudeix de la facilitat de córrer amb el X-SOCKS® RUN DISCOVERY 4.0. Les funcions patentades d'alta tecnologia de la generació 4.0 creen les condicions ideals perquè pugueu córrer amb més fluïdesa, esprintar més ràpid i sentir-vos més relaxat quan arribeu a la meta.

Preu 14,00 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2379

Marca: Accapi

Accapi Energy Wave Plantar Flexibility

L'ús del mitjó Energy Wave PLANTAR FLEXIBILITY també és adequat per a la pràctica d'esports dinàmics i de llarga durada, mantenint el peu més estable i una agradable sensació de benestar.

Preu 37,00 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2378

Marca: Accapi

Accapi Energy Wave Achilles Resistance

L'ús de l'Energy Wave ACHILLEUS RESISTANCE és ideal per a treballs i esports que requereixen moviments repetitius, on les tensions són més grans durant la carrera de baixada i pujada i durant l'execució de salts i rotacions.

Preu 37,00 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1578

Marca: Sidas

Mitjons Sidas Run Feel

Mitjons per córrer en carretera. Gaudeix d'una carrera més receptiva amb els mitjons Run Feel. Aquest disseny prim sense costures té 3 bandes d'adherència per a treballar en harmonia amb els teus plantilles per córrer.

Preu 18,95 €
Més
Producte disponible amb diferents opcions

Referència: 1579

Marca: Sidas

Mitjons Sidas Trail Protect

Mitjons de trail running. Ideal per protegir els peus amb les seves 3 seccions reforçades, així com per mantenir els peus al seu lloc amb la seva zona d’adherència i suports al taló i al turmell. Utilitzeu una plantilla Protect per obtenir una sinergia òptima.

Preu 18,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1960

Marca: X-Bionic -X-Socks

X-Socks Run Speed Two Woman's

Sigues exigent a l'hora de triar el teu equipament esportiu i assegura't de la màxima comoditat amb els X-SOCKS® RUN SPEED TWO WOMEN per a una resistència encara més gran a la carrera de llarga i mitjana distància.

Preu 20,60 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2380

Marca: Accapi

Accapi Energy Wave Dynamic Leg

L'ús del mitjó Energy Wave DYNAMIC LEG també està indicat per a la pràctica d'activitats i esports de llarga durada, oferint un suport valuós per a cames cansades i pesades.

Preu 39,00 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 1478

Marca: Lurbel

Mitjons Lurbel Aitana

Mitjó semi llargs de trail running amb reforços i alta densitat () per la qual cosa permeten un ús en ambients suaus per sota de l'exigència tèrmica feelcool.

Preu 12,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Referència: 2527

Marca: Sidas

Sidas Run Anatomic Comfort

Mitjó de running lleuger i tècnic. El mitjon de running Run Anatomic Comfort està dissenyat per millorar la teva comoditat durant la sessió. Els mitjons tenen totes les característiques que necessiteu per córrer, com ara transpirabilitat, suport al turmell, tira d'adherència antilliscant, construcció sense fil i zones de protecció.

Preu 18,95 €
Més
No hi ha prou producte en estoc

Suivez-nous sur Facebook